- Hide menu

Visjon

“Min interesse for konstruksjon av tekstile flater og min redsel for å fryse var opphavet til Luun. Jeg liker også tanken på at det jeg gjør kan varme.
Når jeg får tilbakemeldinger på at et produkt gjør en positiv forskjell i folks liv, enten det er gleden av å sette farge på tilværelsen eller det har gitt en helsemessig effekt, er det av stor betydning for mitt arbeid.
Luun- produktene er laget for
å berøre og berøres
for å sees og for å brukes….for å gjøre hverdagen din litt luunere.”
– Hege Bratsberg –

Luun har kontroll på hele produksjonskjeden fra garn til ferdig produkt, hvorav en stor del foregår på eget verksted.  Vi legger vekt på ekstra høy kvalitet på materialer og utførelse gjennom hele prosessen.

Produktene blir farget for hånd i liten skala og noen ganger dyppes hver enkelt i forskjellige fargebad. Det betyr at vi kan tilby et unikt fargespekter. Det betyr også at det må påregnes variasjoner i produktene, enten de er ensfarget eller flerfarget.
Under fargeprosessen tar ullen og silken til seg farge forskjellig, slik at det oppstår større eller mindre fargeforskjeller i stoffets struktur eller mønster.

[wpcol_1quarter id=”” class=”” style=””]

[/wpcol_1quarter] [wpcol_1quarter id=”” class=”” style=””]
[/wpcol_1quarter] [wpcol_1quarter id=”” class=”” style=””][/wpcol_1quarter] [wpcol_1quarter_end id=”” class=”” style=””]
[/wpcol_1quarter_end]
[wpcol_1quarter id=”” class=”” style=””][/wpcol_1quarter] [wpcol_1quarter id=”” class=”” style=””][/wpcol_1quarter] [wpcol_1quarter id=”” class=”” style=””][/wpcol_1quarter] [wpcol_1quarter_end id=”” class=”” style=””][/wpcol_1quarter_end]